Ish kryeministri i njohur shqiptar humb vëllain e tij..???

Ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm vëllai i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa,Ragip Mustafa vuante nga një sëmundje dhe sot ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare.

Ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm vëllai i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa,Ragip Mustafa vuante nga një sëmundje dhe sot ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare.

Ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm vëllai i ish-kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa,Ragip Mustafa vuante nga një sëmundje dhe sot ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*