Ish-Myftiu I Tiranës: Të Lejohet Me Ligj Martesa E Burrit Me Disa Gra.?

Ish-Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra thotë se një burrë nuk mund të jetë i martuar me disa gra njëkohësisht dhe se kjo duhet të rregullohet nga ana ligjore.

Në emisionin “Good Morning Albanians”, Gurra u shpreh se ka pasur disa raste në xhami të martesës së një burri me disa gra.

“Në aspektin ligjor, ata janë në shkelje të ligjit. Nuk duhet të ndodhë në atë mënyrë që ndodh. Absolutisht. Ka pasur disa raste në xhami.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*