Jam 28 Vjeçare Dhe Jetoj Në Gjermani, Kerkoj Mashkull Shqiptar

Kush do mendon se mundet dhe a deshir te behet gurbetqare ne me shkruan ne numrin tim te tel i cili gjindet aty ku shkruan sp0nzorit jan te gjitha shenimet.K0ntaktin mund ta merrni nën hapsirën ku shkruan SP0. NS0R… …. /Pak seku./nda pasi ta kaloni ma rkeet.ingun shfaqen pa. mjet LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN.

Jam 28 vjeçare dhe jetoj në Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar, numrin këtu….Jam 28 vjeçare dhe e virhër, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon flokesh per vajza. Kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes , vetem te jet besnik dhe te jet i sincert sepse kam qef ta kem mashkullin e f ort moralisht dhe shpirtnisht tme k enaq.K0ntaktin mund ta merrni nën hapsirën ku shkruan spo.nzor… …./Pak sek. Unda pasi ta kaloni mar.ke in gun shfaqen pa.mjet LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*