Jam 35 vjeçare pom me vjen marre te them por…

Jam 35 vjeçare pom me vjen marre te them por…

Lendita 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në Prishtine por jetojë edhe në Shqiperi. Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argë tim me shokë të ri. Nuk më mjafton vetëm burri. Me besoni jam e nder shme nuk dua ta tra dhtoj por vetëm një arg ëtim të vogël dua ta bëj..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*