Jam 38-vjeçare e di.vorcuar ne kerkim te nje burri per martes ose edhe per te bashke jetuar!

Jam 38-vjeçare e di.vorcuar ne kerkim te nje burri per martes ose edhe per te bashke jetuar!

Jam 38-vjeçare e di vorcuar ne kërkim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te d.uroj me gjatë!Jam 38-vjeçare e di vorcuar ne kër.kim të një burri për martes ose edhe per të bashkë jetuar, nuk mund te d.uroj me gjatë Jam me or.igjin nga Tiranea dhe jam 38 vjeqare kom qen e LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*