Jam 49 vjeçare me qendrim në Amerik dhe divorcuar, kerkoj lidhje serioze…

Jam 49 vjeqare nga kosova me qendrim ne Amerik ne shtetin Texax, e divorcuar kam femijen e rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore shqiptar mosha 45-55 vjeqar, kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen– VETEM SERIOZ JU LUTEM…… PER TE KON.NTAKTUAR ME KETE BUKUROSHE, aty ku shkruan sp0nz0red jan shenimet emia.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Jam 49 vjeqare nga kosova me qendrim ne Amerik ne shtetin Texax, e divorcuar kam femijen e rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore shqiptar mosha 45-55 vjeqar, kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen– VETEM SERIOZ JU LUTEM…… PER TE KON.NTAKTUAR ME KETE BUKUROSHE, aty ku shkruan sp0nz0red jan shenimet emia.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*