Jam Albina dhe punoj ne ndertimtari per ti ndihmuar familjes nuk me vjen tu rp do ti ndihmoj sa te jem tek to

Jam Albina dhe punoj ne ndertimtari, per ti ndihmuar familjes, nuk me vjen tu rp, do ti ndihmoj sa te jem gja.lle ..

Jam Albina dhe punoj ne ndertimtari, per ti ndihmuar familjes, nuk me vjen tu rp, do ti ndihmoj sa te jem gja.lle “. Pershendetje shqiptare kudo qe jeni, nuk e di a jam femra e pare shqiptare qe punoj ne ndertimtari dhe ju sig.uroj qe nuk me vjen turp aspak, pasi qe pa.rate qe i fitoj i dergoj tek familja ime, Zoti i bek.ofte shqiptaret kudo qe nd odhen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*