Jam e martuar dhe kam djalin 17 vjecar, por kohen e fundit me ka lind nje deshir e madhe per…

Unë jam i martuar dhe kam një djalë 17-vjeçar, jam 40. Nja dy netë më parë djali im solli të dashurën e tij për të fjetur me të dhe meqë dhomat tona janë pranë njëra-tjetrës i dëgjova. Kërcitja e krevatit dhe tingujt e ndryshëm që arritën në veshin tim. Burri im fjeti mirë, natyrisht, por unë nuk i mbylla sytë gjithë natën. Mendova për të gjithë natën, i dëgjova ata, dhe pastaj më lindi një dëshirë e tmerrshme për të fjetur me …me ndonjë moshatar të djalit tim. Krejt ajo që dëgjova deri në mëngjes më bëri të mendoj ta gjej një ashtu që është në gjendje të më mbaj pa gjumë deri në mëngjes.

Nuk e di as vet pse më ka ardhur kjo dëshirë, ndoshta se kur kam qenë mosha e tyre unë jam ruajtur dhe deri sa jam martuar nuk kam pasur një lidhje me ndonjë tjetër. Ndoshta ka edhe prej atyre që janë në moshë që mund të jenë të fortë sikur se ky djali im, por kam dyshime e kjo ndoshta vjen nga se nuk kam pas raste të tjera për jashta burrit tim që tani ka harruar se ka grua dhe po mirret vetëm me punët e veta. Kjo është edhe më shumë arsye pse une mbeta pa gjumë atë natë e po mendoj se duhet plotësuar nevojat e mia sikur se edhe të tjerat që e bëjnë kështu. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*