Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti..!!!

Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti..!!!

Jam nga fshati apo me mir fshatare por a e din se ta la synin qel mor djal un ti mos me thuaj se skam ta kat se e pash disa me kishin shkru se jam e d obt per kto pun kushem une…as me pak e as me shum jam rrum ullak 39 nga fshati kërkoj një nj ohje te re neper mes ksaj ketu. Nuk kam patur asnjë lidhje më parë me dike pa nj.ohur f.are.. kurse tani dua edhe ashtu se skam per te jet.uar gjatë gjithë ko.hës me vu.jt.je dhe kujtime… kam punuar në një rrobaqepësi, por u mb.yll. Kam patur ra.ste, por kanë qenë ra.ste për tallje, donin di.re.kt dhe në hot.el”,po un nuk dua ashtu dua te nji.fem.i njeher mir e folim ne tel e pa.st.aj ndoshta vjen edhe puna per aty…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAM.EN ME P0SH.TE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*