“Jam shtetas slloven por nuk e lëshoj veriun, djalin e mësoi me fjalët e Isa Boletinit”

“Pavarsisht që jemi shtetas Slloven dhe kemi mundësi të jetojm në të gjitha shtetet e botës unë dhe Ajani jetojm në pjesën Veriore të Mitrovicës, në Mitrovicën e Isë Boletinit!Jemi nga Boletini i Isës dhe çdohere do ta njekim ëndrrën e tij.Djalin tim e edukoj me fjalët e komandantit të lavdishëm Isa Boletini.

Edhe njëqind vjet jetë në paqa, të tana ia kam falë atdheut! Edhe njëqind herë n’u rrëzofsha prapë kam me u çue e kam me dalë ku është balli më i vështirë i luftës!Me vd.ekë për atdhe më duket si me le për së dyti!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*