Jetesa në fshatrat e thellë, gazetari pyet vajzat e reja si e doni burrin tuaj: Pergjigja na la pa fja le”VIDEO”

Jeta në fshatrat e thellë të Turqis, gazetari pyet vajzat e rreja si e dëshironi burrin tuaj..

”VIDEO” Në një udhëtim nëpër disa fshatra te turqis Anadoll, ku gazetari takon keto vajza qe po mbushnin

uje me gomar, ku edhe ju beri disa pytje interesante se si prisni qe te vij burri juaj tju takoj,

ku vajzat qeshnin duke then Une dua nje burr te vij te trokas ne shtepin time dhe tma kerkoj doren.

Ne keto fshatra ende vazhdon koha qe ishte mepar nuk ka ndrishuar azgje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*