“Kam 12 vite që vesh funde”, Robert Aliaj: Dua të shkëputem nga IIumi, s’kam respekt për njerëzit pa stil

Ai zbuloi në em isionin “Wake up” se ka 12 vite që vesh fustan dhe madje ka dalë edhe në rrugë me këtë veshje, duke shtuar se këtë e bën për të dalë nga “llumi i të përditshmes”siç e quan ai. Kantautori u shpreh se nuk sheh asnjë probIem në veshjen e f undeve nga meshkujt.

“Kam të paktën 12 vite që vesh funde. Kam dalë në rrugë. Kam veshur edhe fustan që e kam pasur të a ksesuar të përditshmërisë sime. Dhe u bë e zakonshme që të më shikojë ashtu. Paragj ykimet nuk më bëjnë përshtypje, madje më m otivojnë sepse më shkëpusin nga e përgjithsmja dhe nga llumi në fund të fundit.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*