Kë po kërkojnë? P olicia kontrolle intensive në Vlorë dhe Korçë..(video)

Kanë nisur prej javësh kontrollet në Vlorë nga p.olicia dhe FNSH për kapjen e personave në kërkim apo ata me precedente k.riminalë.

Mësohet se edhe pse janë ngritur disa pika kontrolli në hyrje të këtij qyteti ende nuk ka asnjë rast a.rrestimi, qoftë edhe për a.rmëmbajtje.

Edhe në qarkun e Korçës p.olicia ka ngritur pika kontrolli në kuadër të planit të masave për ruajtjen e rendit dhe sigurisë publike dhe kapjen e personave në kërkim. Po ashtu edhe sektori i qarkullimit rrugor me qëllimin konstatimin e shoferëve që mund të konsumojnë alkool dhe janë pa dokumentacionin e

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*