Këngëtarja e njohur shqiptare qenka nuse për shtëpi, tregon si hap petët dhe si i bën pitet..!!

Nuk ka shumë javë që Fjolla Morina nisi bashkëjetesen me partnerin e ri. Këngëtarja e njohur duket t’i ketë përvjelur mëngët, për të treguar vetën e saj si kuzhiniere.Ajo shihet duke përgatitur ushqime tradicionale, madje me plotë përkushtim.Vlen të përmendim faktin se Morina është nënë e dy vajzave, pas të cilave duket të jetë shumë e dhënë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Nuk ka shumë javë që Fjolla Morina nisi bashkëjetesen me partnerin e ri. Këngëtarja e njohur duket t’i ketë përvjelur mëngët, për të treguar vetën e saj si kuzhiniere.Ajo shihet duke përgatitur ushqime tradicionale, madje me plotë përkushtim.Vlen të përmendim faktin se Morina është nënë e dy vajzave, pas të cilave duket të jetë shumë e dhënë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*