Keto Jan Pamjet Krijesa E Cuditshme Dhe Gjigande Askush Nuk E Din Se Cfare Ishte..(VIDEO)

Pamjet e një krijese gjigante dhe të çuditshme po qarkullojnë prej disa ditësh në internet. Të regjistruara në qytetin e Provos, Utah, pamjet duket se tregojnë një krijesë të madhe të vendosur në një mal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*