Këto janë gjerat qe nje vjeherr nuk duhet t’i thote nuses – Numri 7 do ju bëjë të

Ja cilat janë 10 frazat që vjehrra nuk duhet t’i thotë nuses së saj, sidomos nëse ajo është nënë e re.
1. Përse q.an?
Një nënë e re që ka në dorë një fëmijë që vetëm qan nuk mund të dijë gjithmonë arsyen pse fëmija e bën, dhe një koment i tillë do të ishte shumë i pavend nga ana e vjehrrës së saj. Kjo nuk do të bënte asgjë tjetër përveçse të ac.aronte marrëdhënien e tyre.

2. Dhoma ku luan fëmija është një fushë beteje
Nëse vjehrra vjen për vizitë ndërsa fëmijët janë duke luajtur, apo jetoni me të dhe fëmijët bëjnë shpesh rrëmujë me lodrat e tyre, komentet në lidhje me rregullin do të ishin të tepërta. Në vend të komenteve të tilla le të përpiqet t’ju ndihmojë të vendosni pak rregull në shtëpinë tuaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*