Këtu Trυpat Mbahen Në -135°C, Më E Vogla Është Një Vajzë Dyvjeçare: Shpresojnë Që Një Ditë Të Kthehet Në Jetë.!!

Ka pikëpyetje serioze etike dhe morale për praktikën për të cilën flitet prej vitesh, por deri tani realizimi i saj është thjesht një fantazi.

E themeluar në vitin 1972, CEO Max More pranoi në një intervistë të shkurtit 2020 se kompania e tij nuk e di se kur do të ekzistojë teknologjia e nevojshme për të zgjuar pacientët e tij.

Linda Chamberlain, bashkëthemeluese e Alcor

Prezantimi i funksionimit të dhomës
Së pari, çfarë informacioni nevojitet për të përsëritur mendjen njerëzore? Së dyti, a e ruajnë metodat aktuale apo të parashikueshme të ngrirjes informacionin e nevojshëm dhe si do të rikuperohet ai informacion?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*