Krejt me thone se nuk jam e bukur, por ama nuk jau leshoj udhen kerkujt per..

Krejt me thone se nuk jam e bukur, por ama nuk jau leshoj udhen kerkujt per..

Kam punuar fo rt gjithmone per enderrat e mija dhe shume here me eshte dashur te kaloj shume sfid a te ndryshme por jam e lumtur per suksesin qe kam arritur deri me sot nga njehere ndihem e tur peruar sepse me thone qe nuk jam e bukur, por une e di nga vetja qe te gjithe me thone se per at pune je..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*