“Kristi e shoh konkurent të fortë”/ Nita bisedon me Luizin

Në një diskutim me Kristin dhe Luizin, Nita u shpreh se e shihte veten më të sigurt nëse do të ishte në një nominim përballë Dease e jo përballë Kristit, pasi e sheh si konkurent shumë të fortë.

Por sipas Luizit, Nita është një lojtare më e fortë se Kristi dhe mund të jetë ajo finalistja e katërt.

Në një diskutim me Kristin dhe Luizin, Nita u shpreh se e shihte veten më të sigurt nëse do të ishte në një nominim përballë Dease e jo përballë Kristit, pasi e sheh si konkurent shumë të fortë.

Por sipas Luizit, Nita është një lojtare më e fortë se Kristi dhe mund të jetë ajo finalistja e katërt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*