Kryeprokurori zbulon të gjitha detajet, zbardhet dinamika e ngjarjes me kuksianët në “Kobra City”…

-Kryeprokurori zbulon të gjitha detajet, zbardhet dinamika e ngjarjes me kuksianët në “Kobra City”…

-Vr asja e një kuksiani dhe pIagosja e shokut të tij nga pronari i lokalit të natës “Cobra City” në Prizren dyshohet se ka ardhur pas sh errit për çmimin e lartë në faturë.Këtë e ka konfirmuar edhe kryeprokurori Admir Shala, i cili ka treguar dinamikën e ngjarjes, së rëndë.

“Sot në orën 04:10 policia ka marrë informata se ka pasur të shtëna me ar më në lokalin “Cobra City”, në dalje të Prizrenit, rruga Prizren-Kukës. Dyshohet se ngjarja tr * gjike ka ndodhur pas një konfIikti në këtë lokal me disa shtetas të shqipërisë, lidhur me pagesën e faturë së shërbimeve”, është shprehur ai.

Dyshohet se 31-vjeçari nga Kukësi, Visart Cengu, së bashku me shokun e tij Rufgen Shehu kanë debatuar me pronarin për shkak të faturë së lartë prej 400 eurosh. Më pas ata janë lagruar nga lokali dhe kanë hipur në makinë, por pronari Dibran Hoxha, një personazh i njohur për mediat, i ka ndjekur dhe ka hapur zj arr ndaj tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*