Kthehet në Tv Taramelja i “Piter Pan”, por i rritur/ “Taramelja” ja cme ndodhi në shtëpinë e re: Unë po q aja (FOTO)

shumë fansa. Ëndrra e tij ishte që kur të rritej ta bënte familjen e tij me një shtëpi të re. Prandaj produksioni ia bëri realitet dhe e bëri me një shtëpi me ndihmën e shqiptarëve.

Së fundmi ai është ftuar në emisionin “Ditë e Re” ai ka treguar emocionet kur hyri në shtëpinë e re.

“Më vjen nostalgji nga videot e mia në Youtube. Kur hyra në shtëpinë e re brenda më prisnin të

gjithë fëmijët që ishin me mua të “Piter Pan”, unë i pashë po bëra sikur nuk i pash. Unë po q aja se ishte shtëpi e re. Se shpia që kisha në fshat të binte në kokë.”, tregon Xheison.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*