Kujtonte se ja dridhte gruaja, burri nga Elbasani kthehet nga Greqia por ajo qe zbulon e le pa me nd

Një ngjarje aspak e zakontë i ka ndodhur një gruaje në qytetin e Elbasanit, e cila është d tyruar të shkojë në polici dhe të kallëzojë bashkëshortin.

Ajo ka treguar se i shoqi, pasi është kthyer nga emigrimi në Greqi, ka ngritur dys hime që gruaja e trad.hto.nte.

Ismete B thotë se të dy jetonin në Greqi prej kohësh, por kur janë kthyer në Shqipëri, bashkëshorti ka shpërt yer në ak za ndaj gruas.

Pas sh rreve, ai është larguar me makinën e familjes nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Gruaja bën me dije se në automjet ndodheshin dokumentet e saj personale, por ai e ka mohuar këtë fakt dhe ka humbur kontaktet me të shoqen.

Ismetja ka komunikuar me të afërmit e bashkëshortit ndërsa ata e kanë informuar se burri ka marrë plaçkat e tij dhe nuk është bërë më i gjallë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*