“Kur prindërit të ndahen nga kjo jetë, asgjë nuk do të jetë më si më parë”, shkrimi që ka p ë rl otur miliona njerëz

Kur prindërit nuk janë më me ne, ne mbetemi jetimë dhe kjo është e v ështirë, e tr ishtueshme dhe e dhi mbshme në çdo moshë e kohë. Edhe nëse e keni krijuar familjen tuaj, figura e prindërve tuaj është gjithmonë pranë jush ose të paktën në mendjen tuaj, ajo nuk ikën kurrë.Të gjithë, edhe nëse të rritur, ne kemi atë fëmijën e brishtë brenda nesh që dëshiron të mbrohet nga prindërit e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*