Kush Ka Perparsi Ne Kete Kryqezim? 90% E Kan Gabuar..

Kush Ka Perparsi Ne Kete Kryqezim? 90% E Kan Gabuar..

Ne kete kryqzim shumica gabojne sepse ngatrrohen tek stopi.. E dijme se ana djathte gjithmon ka perparsi. Se pari kalon i djathti pastaj ai ne te drejte dhe i treti

Kush Ka Perparsi Ne Kete Kryqezim? 90% E Kan Gabuar..

Ne kete kryqzim shumica gabojne sepse ngatrrohen tek stopi.. E dijme se ana djathte gjithmon ka perparsi. Se pari kalon i djathti pastaj ai ne te drejte dhe i treti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*