Ky eshte detaji qe iu ka shpetuar, momenti qe e beri Megi Pojanin t’ia pIase vajit

Gjithnjë e qeshu r dhe duket mos.okëçarëse, por Megi Pojani zbul.oi se ka momente që em.ocio.nohet aq shumë sa nuk i mban dot as lotë.t.Gjatë provave të “Dancing Wi/th the Sta/rs”, në një klip të publi.kuar së fundmi, Megi u shpreh se në na.tën e parë të spekta.klit ka pasur shumë emoci.one, pas kl.ipit të saj prezantues,LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

në videon e shkurtër që u shf.aq gjatë mbrëmjes së “DWST”, u rikthye.n disa momente të Megit kur ka qenë e vogël aktorj.a u shpreh se kjo ishte hera e parë që dëgj.onte zërin e saj kur ka qenë e vogël, dhe në atë moment u em.ocionu.a shumë dhe iu mbushën sytë me lot.
LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*