KY ËSHTË PERSONI I AFËRT I “KOBRËS” QË U ARR ESTUA (FOTO)

-KY ËSHTË PERSONI I AFËRT I “KOBRËS” QË U ARR ESTUA (FOTO)

-Nga të sh tënat me a rmë z jarri sot rreth orës 4:00 të mëngjesit ka gjetur v dekjen një 31-vjeçar dhe një 27 vjeçar ka mbetur i p lagosur pas një sherri, në një lokal në Prizren. Deri tek v rasje dyshohet se erdhi si p asojë e një fature prej 400 eurosh.Gazeta Insajderi ka siguruar nga burimet e Prokurorisë, emrat e pesë personave të tjerë që janë a rrestuar sot për v rasjen në Prizren.

Kujtim Gashi, Jesmir Badallaj, Burim Mazreku, Enver Amrllahi, Arben Vezaj janë njerëzit e afërt të Diban Hoxhajt, të cilët u ndaluan sot nga Policia e Kosovës, pasi dyshohen për pjesëmarrjen në rr ahje gjatë një k onflikti në lokalin e natës “Kobra City”.Gazeta Insajderi ka arritur të zbulojë fotografinë e Enver Amrllahit, e cila është më poshtë:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*