La tαkim me tjetren ne hoteΙ, bυrrit i iken meηdja kur perbaΙΙe i del gruaja…

I ka i kur mendja kur ka pare pe rballe kunaten, e cila kishte ardhur si gruaja me te cilen ai kishte lene takim ne h otel, pasi flisnin ne chat. Ngjarja ka ndodhur në Itali dhe burri jo vetëm që u zb ulua, por gru aja e përz uri nga shtëpia, duke i he dhur të gjitha rrobat jashtë dhe cështja përfundoi në derën e av okatit. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Burri ishte fr ekuentues i rregull në një chat spe cifik për takime er o.i.ke. Kur shkon në ho.tel i iku me.ndja, pasi për.ballë i doli kunata, motra e gruas. Ai tentoi të qe.tësonte kunatën e t’i kër.konte të mos i thoshte gjë gruas, por një gjë e til.lë nuk ndodhi.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*