Lajm i mirë: Zvicra kërkon punëtorë me pagë 3200 franga në muaj, Ja detajet…

Lajm i mirë: Zvicra kërkon punëtorë me pagë 3200 franga në muaj, Ja detajet…

Ndërkohë që në Shqipëri, Kosove, Maqedonii çdo ditë jemi në kërkim të një punë më të mirë, Zvicra ndodhet në krizë për punëtorë.

Rreth një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve në Zvicër filluan së bashku një projekt për integrimin e refugjatëve në tregun e punës.Shikofotot

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*