LAJMI FUNDIT / Ribashkohet cifti i famshem i ‘Per-puthen’

LAJMI FUNDIT / Ribashkohet cifti i famshem i ‘Per-puthen’

U dash.ur.uan gjatë pjes.ëma.rrjes në emi.sionin “Për’put.hen” por për Mikelen dhe Erionin pë.rfundoj çdo gjë pas daljes nga pr.ogrami.Siç duket, dyshja kanë riv.endosur t’i jap.in njëri-tjetrin dhe një sha.ns.Pas “lutjes” që Erioni i bëri Mike.les të ri.kth.ehen sërish bashkë, ai mori një hap tjetër. Në mes të she.shit ‘Skënderbej’ në Tiranë mes tur.mës së njerëzve i ka kërkuar Mikelës një mundësi të dytë.Mikela e kon.firmoi ri.bashkimin duke i dhënë një puth.je në emisio LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*