Lajmi i fundit! Këngëtarja e njohur shqiptare përfun don në gjendje të rë ndë në spi tal

Këngëtarja e njohur Rina Balaj, e cila u bë famshme dhe u prezantua në indus trinë e muzikës si një re pere u bë e njohur gjithashtu edhe për li dhjen e saj me këngëtarin SinBoy. Ata prej disa vitesh bashk ëjetonin së bashku dhe ishin një ndër çiftet më simp atik të sho wbiz-it.

Së fundmi Rina ka shqe tësuar ndjekësit e saj me postimin e fun dit në Instastory. Bukuroshja ka po stuar një video shumë të shk urtër, ku tregon se ndodhet në sp ital duke marrë s erum, duke treguar kështu se gj endja e saj shëndet ësore nuk është e mirë.

Ende nuk kemi informacion se çfarë prob lemi ka shë ndeti i saj, por shpresoj më që këngëtarja të bëhet sa më mirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*