Limoni dhe kafeja? Po, shumë persona po e praktikojnë, ja se cfarë shëron ky kombinim

Po sikur t’i bëjmë bashkë? Disa janë të mendimit se është një kombinim i pazakontë, ndërkohë që të tjerë besojnë te përfitimet shëndetësore, që mesa duket arrijnë të tejkalojnë edhe shijen e çuditshme. Po shkenca çfarë thotëPretendimi i parë: Ndihmon në shkrirjen e dhjamitShkenca: As limoni dhe as kafeja nuk e shkrijnë dhjamin. E vetmja mënyrë që mund të dj. egë yndyrën e padëshiruar është duke konsumuar më pak kalori dhe duke dj. egur më shumë prej tyre.LEXO ME SHUME:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*