Linda Rama rrëfen jetën “diskrete”: Kam ngulmuar si bashkëshorte, ju rrëfej tronditjen time të parë

Linda Rama ka zgjedhur të qëndroj larg rrjeteve sociale duke qenë shumë pak aktive dhe ‘e kursyer’ me detajet nga puna dhe jeta e saj.

Por tani ka zgjedhur një formë për të qenë më afër publikut, krijimin e një platforme me emrin Linda.al.

Në këtë platformë, të gjithë njerëzit mund të gjejnë përgjigjet rreth karrierës dhe jetës publike të Linda Ramës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*