Lori Hoxha zbuloi emisionin e ri te ngjashem me “Shiko kush luan” , nuk mungon ‘thumbimi’ i Luanes : Vetem vi…

Pak dìte me pare producentja Lorì Hoxha lajmeroì se së shpejtì do te nìse programì ì rì ne Top Channel, “S’e luan topì”.Mìrepo pas publìkìmìt te emrìt dhe logos se programìt, menjehere fìlluan aludìmet se ky program do te ìshte ì ngjashem me “Shìko kush luan” te Luana Vjollces. Kjo per shkak te ngjashmerìse, por duke marre ne konsìderate edhe relatat qe moderatorja ka me TCH.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

N.uk vonoì shume dhe Lu.ana berì nje r.eag.ìm ne rr je.tet e saj socìale. Tek ndau nje pos.tìm te vìtìt 2020 nga “Shìko kush luan”, Luana shkroì ne ìnstaStory: “do te dua gjìthmone”. Kujtojme se hatermbetja e Luanes ndaj TCH eshte bere tashme e qarte per te gjì the LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*