ltaIiania 40 vj eçare: Kam pasur shumë Iidhje, por shqipëtarët jan te EGER

Ita iania 35 vj eçare: Kam pa sur shumë Iidhje, por shqipëtarët më kën aqin, dua Iidhje me një m ashkuII shqipëtarë. Ky është nu mri im… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Ajo tr e.goi se ndi hej me fat që ishte e ma.rt uar prej vjetësh me një burrë itaI ian dhe kishte shp ët.uar nga Shqipëria dhe se i vjen t.u rp te thot se jam shqiptare, ku edhe thot se un si ky bu.r ri im kur sdo te gjeja tek shqiptaret, ai me rre.s pekton dhe nat per nat me ben s up r.iza dhe as nje nat nuk me Ien pa me drej tuar e kam fjaIen per ne sh.t rat kurse tek ne shqiptarve nuk ju shkon menja LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*