“Mami më tha vri te fëmijën”, Gruaja rrëfen vuajtjet e sjella nga familja e saj: Më martuan pa leje, sikur të isha e jeti mores

Jeta është një grua 48 vjeçe e cila vjen nga një fshat i Ballshit. Kur ishte e vogël ajo ka v ajtur shumë dhe është trajtuar shumë k q nga familja. Prej kohësh ajo e ka ndërtuar jetën e saj në Itali,

ndërsa në Shqipëri dyert për të janë të gjitha të mb llura, pasi asnjë i afërm nuk e takon. Në rubrikën “Kam një mesazh për ty” në emisionin “E Diela Shqiptare”, ajo ka rrëfyer se fëmijëria e saj ka qenë e vështirë dhe plot v ajtje dhe se është martuar dy herë pa dëshirë nga prindërit e saj.

Herën e parë ajo është martuar në moshën 19-vjeçare më një burrë që aso kohe ishte 30 vjeç. Pas martese Luljeta tregon se është k qtr jtuar shumë në shtëpinë e burrit madje edhe nga vjehrri dhe vjehrra e kur ngeli shtatzënë vendosi të kthehej në shtëpinë e prindërve. Në atë kohë asaj i është dashur t’i dalë k ndër edhe nënës dhe motrave të saj të cilat pasi mësuan se Jeta ishte shtatzënë i kërkuan asaj ta h qte fëmijën.

Jeta: Kur kam qenë e vogël kam v ajtur shumë dhe jam trajtuar k q nga familja. Pas fëmijërisë së vështirë më kanë martuar të vogël.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*