Me dy femije, e divorcuar por e gatshme per nje lidhje te re, a me pranoni kshtut si jam?

Me dy femije, e divorcuar por e gatshme per nje lidhje te re, a me pranoni kshtut si jam?

Gruaja nga Podujeva e cila tashme eshte e v.etme me dy femijet ne shpi, tha se a ka asi qe nuk i pengon kjo gje dhe se mund ta qojm jeten bas.hk, ajo shtoi se eshte shume besnike ne lidh.je dhe jep shu.m dashni, ajo kerkon nje mashkull i cili do te jete besnik ndaj saj dhe te ku.jdeset mire per neve, nuk don asi qe nuk jan te si.nqert dhe asi xh.e.loza, dua nje bes.nik e qe osht i sj.el.lshum e din me f.ol ne me.nyr te qet… LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*