“Më herët më thirri nga Haga”, Mozzik zbulon se çfarë i tha Kadri Veseli në teIefon…

-“Më herët më thirri nga Haga”, Mozzik zbulon se çfarë i tha Kadri Veseli në teIefon…

-Reperi, Gramoz Aliu, i njohur me nofkën “Mozzik”, ka pranuar një telefonatë nga ish-kryeparlamentari, Kadri Veseli, që po mbahet në par abu rgim nga Gy kata Sp eciale.Veseli ia ka uruar Mozzikut Vitin e Ri.

“I thash edhe na jemi mirë të gjithë , veq nuk mujta pa i thënë qe kurrë më shumë se sot vendi ynë ka nevojë për ty e shokët tu”, ka shkruar ndër tjerash ai në Facebook.Veseli dhe Mozzik e kanë shprehur një miqësi mes tyre edhe gjatë kohës sa Veseli ishte aktiv në skenën politike.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*