Me jeρ 30 eυrο dhe shkojm ne h otel-Βisedα e nje υαjze te re nga Kosουa me nje bυrre te martuar..

Vajza, e cila thotë se je ton në Kosovë, i kërkon burrit te m artuar t’i dë gojë 20 euro në mën rë që ajo të vi jë tek mo teli qe ai i kerkon. masi te kryej punë LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

si dhe 10 euro për të mbushur telefoni, por në asnjë moment nuk pr anon të hapë kam erën dhe të bisedojë me të sapon johurin në Facebook LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*