“Më keni këtu edhe 25 vite”, Meta mesazh shqiptarëve: Më jepni fuqi, t’ju jap ..

Kreu i PL, Ilir Meta paraIajmëron se do të qëndrojë në poIitikë dhe për një kohë të gjatë. Ai nuk përjashtoi mundësinë që të ishte sërish kr yeministër, teksa u ka përjeIIë dhe një mesazh shqiptarëve “më jepni f uqi, tju jap llogari”.

“Unë pas dy vitesh nuk e di ku e shoh veten, por aktualisht e e shoh veten sikur e kam nisur nga e para. Patjetër unë do t’i kaloj të gjitha ato shkallët që i kam kaluar një herë pa asnjë diksutim. Më keni këtu edhe 25 vite, shumë aktiv në j etën poIitike dhe gjithmonë i hapur për IIogaridhënin dhe i hapur e tr ansparent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*