Me këtë ilaç për 3 ditë do ta hiqni qafe gastritin dhe dhimbjen e lukthit..!?

Gastriti përcaktohet kryesisht si pezmatim i mukozës që është përgjegjës për krijimin e një shtrese qelizash që mbulojnë pjesën e brendshme të stomakut dhe e mbrojnë atë nga acidet e stomakut.

Ky inflamacion kryesisht ndodh për shkak të konsumit afatgjatë të barnave të tilla si aspirina dhe ibuprofen, nga konsumimi i tepërt i alkoolit, kafesë ose ushqimeve të tjera irrituese që irritojnë dhe “kafshojnë” mukozat.

Mjekësia popullore njeh një ilaç të shkëlqyeshëm natyral që lehtëson dhimbjen, qetëson gastritin dhe shëron mukozën në vetëm tre ditë.

Përveç shkaqeve të mësipërme, ekziston një bakter i quajtur Helicobacter pylori që sulmon epitelin e stomakut dhe shkakton këtë problem shëndetësor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*