“Më tha që s’bëj punë të ndershme”, Ilda ia pl as të qa rit në Perputhen: Më pro vokon në pika të dobëta

Deb atet në “Për’puthen” shpeshherë nisin me de taje të vogla, por situata kalon në gjëra personale ku protagonistët preken dhe situata del nga kontrolli.

Disa mesazhe në grupin e përbashkët të whatsapp janë bërë shkas për një de bat dot në “Përputhen” mes Irisit dhe Ildës, ku kjo e fundit nuk i mbajti dot lotët pasi u ndje e ofe duar nga fjalët e konkurrentes tjetër.

Ilda: Prov kimet dhe kunjat kanë nisur që në grupin e whatsapp, ku ajo lë të nënkuptojë që unë bëj një punë të pandershme.

Iris: Unë nuk të thashë që nuk bën punë të pand rshme, thashë që puna që bëj unë është e ndershme.

Ilda: Nëse dikush më prek në familje apo në punë dhe çdo lloj gjëje që është e imja e pika të dobëta, nuk e duroj dot (qan).

Iris: Unë nuk e kam gojën për bukë, nëse më drejtohesh mua do të marrësh atë që meriton. Unë Ildes i kërkoj falje publike meqë u prek kaq shumë dhe po qan e jam më e vogël.

Ilda: Nuk po q j nga fjalët e tua, po q j nga inati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*