“Më vjen tυ rp që jam shqiptare”, Nusjs nga Berati : Shyqyr Zo tit jam me FAT që u martοva me një italian

“Par agjyk ími është një qëndrim i paba zuar, një mënyrë mendimi e ngu rtë dhe zakonisht ne gatíve ndaj dikujt e diçkaje”.

Ky është përkufizimi më i plotë sipas socíologëve dhe psíkologëve për paragjyk ímin, fen omen i cili në vendin tonë manifestohet gjerësisht.

Një grua nga Shqipëria ka ndarë një histori të sajën në redaksinë e JOQ Albania, ku tregon se si miku i saj italian tall ej me vendin tonë, por edhe me femrat në moshën mbi 45-vjeçe.

Sipas qytetares, italiani kishte ardhur të vizitonte Beratin dhe ajo e ka shoqëruar, por paragj ykímet dhe ofe ndimet e tij ndaj grave shqiptare linin vërtetë për të dëshiruar.

Ajo tregon më tej se i tha mikut të saj se femrat shqiptare janë të vua jtura pasi marrin rroga qesharake dhe nëpë rkëmben.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*