Mihrije Braha zbulon se shqiptari i njohur i ofroi 1 milion Dollare per nje nate…

Mihrije Braha zbulon se shqiptari i njohur i ofroi 1 milion Dollare per nje nate…

Mihrije Braha dhe Naim Abazi, janë një nga çif.tet më të dashura e të komen.tuara të showbiz-it shqiptar. Së fundmi k.ëng.ëtarja e njohur ka dhë.në një inte.rvis.të për emi.si.onin “Glamour Zone”, ku ka z.bu.luar disa ngja.rje të pa.th.ëna më parë.Gjatë int.erv.istës, Mihrija ka tr.eguar se si ka r.efu.zuar o.fer.tën 1 milion euro për një natë. Gjithashtu ajo ka z.buluar edhe se si ka re.aguar bas.hkë.horti i saj pasi m.ësoi lajmin.Shqip.tari i njohur i ofroi 1 milion euro për 1 natë në i.shull.shtype rek.lamen dhe shiko vi.deon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*