Mirupafshim Shqipëri, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr…

Mirupafshim Shqipëri, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr…

Le të di gjen ata që duan ty në zj arr. Mirupafshim Shqipëri e Gjergj Kastriot Skënderbeut! Lu ftuam kaq vite për ty dhe në fund të shesim me politikë.

Mirupafshim Shqipëri se dhe po të rri nuk kam me kë. Vendi po bo/shatiset çdo ditë dhe ata që janë aty janë thjesht fizikisht se me mendje janë larg nga ti!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*