Moderatores të njohur shqiptare i dalin fotot në publik: “Më kërkoi 1000 euro për…

Pas publikimit të disa fotove të dyshimta në profilin zyrtar në Instagram të moderatores Albana Osmani, ajo njoftoi se disa hakera nga Afrika i kishin vjedhur llogarinë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Ajo ëshët mjaft aktive në rrjetet sociale, por kur fotoja e një djali që mbante në dorë hashash u shpërnda në profilin e saj gjërat morën të tatëpjetën. Siç duket fotoja është e djalit që i ka hakeruar llogarinë moderatores. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*