Momenti kur nëna bën gati për gjumë 4 fëmijë, ja pse videon e kanë parë miliona njerëz.

“Profesioni” më i vë shtirë është pa diskutim të jesh nënë, aq më tepër nënë e katër fëmijëve. Dan Gibson dhe Corrie-Lynn Whyte janë prindër të katër fëmijëve. Koha kur është xhiruar video ishte kur vajza ishte 2-vjeçare dhe trinjakët 8-muajsh.Videoja tregon përpjekjet e saj duke përgatitur fëmijët për gjumë dhe vështirësitë që kalon.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*