Mos mos mos/ Shqiptarët i mbajnë këto lule në shtëpitë e tyre, por bëjnë një gabim shumë të madh, nuk e keni idenë se sa po rre zikoni…??

Mos mos mos/ Shqiptarët i mbajnë këto lule në shtëpitë e tyre, por bëjnë një gabim shumë të madh, nuk e keni idenë se sa po rre zikoni

Kontakti me gjethet e luleve që do të përmendim më poshtë mund të vënë në rrezik shëndetin, por fëmijët e vegjël dhe kafshët janë më të rrezikuarit……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*