MREKULLI: Gruaja 75 Vjeçare Bëhet Gruaja Më E Vjeter Që Ka Lindur Fëmijë

MREKULLI: Gruaja 75 Vjeçare Bëhet Gruaja Më E Vjeter Që Ka Lindur Fëmijë

Një grua 75-vjeç nga Izraeli, është bërë gruaja më e vjetër në botë, e cila ka lindur foshnjë përmes fekondimit artificial.Për shkak të komplikimeve,

që ajo kishte pasur ka qenë e nevojshme, që foshnja të lind disa javë para kohe përmes prerjes Cezariane.“Ajo ishte shumë e sëmurë dhe e vjetër, ne nuk kemi dashur

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*