Ndodh në Shqipëri/ Përpl asi 23-vjeçaren dhe i këputi njërën këmbë, lirohet nga bu rgu Jehon Breçani

Një ngj arje e rë ndë ndodhi para pak ditësh në Tiranë, ku 19-vjeçari Jehon Breçani, djali i ish-numrit 2 të Poli cisë së Shtetit Erzen Breçani, përpl asi këmbësoren 23-vjeçare Xhesina Gega.

Ajo po qëndronte në trotuar kur papritur 19- vjeçari e ka përpl asur me makinën e tij me të cilën po ecte me shpejtësi “vr astare”.

Për pa sojë vajza mori dëm time të r ënda dhe mjekët u detyruan t’i pre sin njërën këmbë.

I riu u arre stua nga po licia, por kur nuk kanë kaluar veçse pak ditë, mësohet se Gj ykata ka ndryshuar masën e sigurisë ndaj tij nga “arre st me b urg” në “ar rest shtëpie”.

Sipas gazetarit Artan Hoxha shkak për këtë ndyshim të masës së sigurisë është bërë fakti se 19- ka pësuar dëm time nga përpl asja e fortë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*