NË GJERMANI KËRKOHEN KANDIDATË QË DO TË SHTRIHEN NË SHTRAT PËR 30 DITË PËR 11 MIJË EURO

Të shtrihesh për dy muaj e të mos punosh, për atë që paguhesh. Kjo ofrohet në Gjermani. Një qendër kërkimore në Këln kërkon 12 burra dhe po aq gra për një studim 60-ditor.

Nga ato 60 ditë, sipas revistës “Fenix”, ata duhet të kalojnë 30 ditë të shtrirë në shtrat, për të cilat do të marrin 11 mijë euro.

Ata që pranojnë ofertën do të duhet të shtrihen vazhdimisht për 30 ditë, me kokën në një pozicion pak më të ulët se këmbët, d.m.th. me 6 gradë. 30 ditët e mbetura janë – dy javë ambientim dhe dy javë kujdes shtesë.

Qëllimi i studimit është të analizojë ndryshimet de..gjen era tive tek astronautët. Modaliteti i rreptë i shtrirë supozohet të simulojë ndikimin e mungesës së peshës në hapësirë.

Për të marrë pjesë në këtë studim, pjesëmarrësit duhet të plotësojnë disa kushte: ata duhet të jenë midis moshës 24 dhe 55 vjeç, të kenë një indeks të masës trupore midis 19 dhe 30 dhe të jenë të gjatë midis 1,53 dhe 1,92 metra.

Përveç kësaj, ata duhet të jenë të shë..ndet shëm men dëri sht dhe fizikisht dhe të aftë për të punuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*